Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment klockan noll

 

 

 

jag är ett barn i en svartmålad lekpark
där olja rinner över solblekta lockar
och jag efterlämnar dig åt sandlådans illasmakande sand

jag är ett barn utan avtryck
där träden håller mig flygande
och hon blir en vilande hand över min skuld

jag är ett barn utan att veta

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Söder
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-27 11:05



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket bra skrivet
2009-03-29

    ej medlem längre
"jag är ett barn utan att veta"

hur mycket kan en mening innehålla? här läser jag så mycket att jag nog får ta hela dan i anspråk till att klura ut vad bokstäverna står. Tack!
2009-03-28

  Bjarne Nordbö
Mycket kännbara rader som sänker min puls för en stund. Gott att läsa, hårt att känna. Snyggt.
2009-03-28

    Melona
oj

jävligt bra

återkommer till detta!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Söder
Söder