Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Harrisburg 30 år, och.... vaddå jag minns de så jag måste vara minst 31, även om de inte syns.... Känner mej som 25 och strålande...


Kärnkraften



Kärnkraftfrågan måste vara intakt
I 100 000 år….
Inte bara snackmässigt
Utan lagermässigt… sannolikt…

JESUS gick på jorden för 2000 år sedan
(det vet vi, det är historiskt belagt)
Moses, fanns för ungefär 4000 år sedan
(det vill många tvivla på men ok, pyramiderna
c:a 2500 år och sfnixen 4 500 år är rätt gamla då, ok?)
Och vem kan påstå att politiken har svängt mer än marginellt
Under dessa årtusenden…

Så vi kan lugnt luta oss tillbaks och tänka på framtiden
Värre med solen då som om några miljarder år
Kommer att börja förbränna mer helium än väte
Och därmed sväller för att så småningom sluka närstående planeter
(Gulp)
Sannolikt…

Bl a då våran jord… sannolikt..
Men vi kan ju trösta oss med att de 100 000 år som
Radioaktiviteten behöver, för att tappa sin strålning
Då är till ända… sannolikt…
Men vi kan nog lita på att Vattenfall fortfarande kommer att tjata
Om sin gröna el…. även om marken i princip är stulen…




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO