Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julafton

Att vakna med julstämning utanför huset.

Det passar mig inte.

Det blir fel i mitt huvud i omställningsbruset




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 08:45



Bookmark and Share


  Roula O
ja, det känns tråkigt med snön nu, trodde att våren var här redan
2009-03-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
i natt snöade
det även här...
Men Du ta det
som ett aprilskämt
för snart är vi där...
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson