Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss åka en karusell

Jag tar din hand
ber dig
snälla följ med

den ger ett rus
den får stunder
att förevigt fastna
i ditt minne

Låt oss åka en karusell
den har inget slut
och den börjar här
och nu
tids nog
kommer du förstå
att tillsammans
blir den vår




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-03-27 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson