Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salo förändras


Salo
Salo i bar överkropp
Stående på scenen och ryande
Som en förväxt tonåring
Bortskämd och självsäker

Salo
Med skägg
Spelar Jesus på kvällarna
Men framförallt
Han ser faktiskt ut som en man
Märklig men trevlig omsvängning…




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 00:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ibland behövs det bara skägg och någon som spelar Jesus & VIPS som genom ett trollslag förvandlas pojken och bli till man!! Och det är hur trevligt som helst ju;-)) Herr Salo har dessutom aldrig varit så vacker som NU!!;-)
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO