Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årtusendets fjös


1900 talets sämsta hockeyminne
Hände 2002
Salo med plocken
Han tappar in pucken
Ett dragskott från mittzon

Om han låtit bli den så
Hade den gått över
De absolut värsta hockey minne som finns
Sverige hade det bästa lag man kunde ha
De bästa nånsin

Men de visade ingen den kvällen
Alla var genomgående dåliga
Salo sämst…
Uppenbarligen…
Man ryser bara man tänker på eländet…




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO