Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastorn och stand-än


Hej på er här
Nu kommer pastor Pär
Rund om magen som värsta munk
Duschen är trasig så känn på den
Luktar som den värsta skunk

Riggad med Bibeln i en handen
Moralkakor som matsäck
Tror sej få flickhjärtan i brand än
Sån skillnad på täck och otäck
Livet, resan ochsmåflicks stand-en

Fjärran från 70-tals skivbål
Säger han att också skivor har hål
Även om de är små, säger han och ler
Drömmer om att sätta på
Unga söta, och fler….




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO