Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtrådsfrukt




Du

~~0~~

Du kysser alla fräknar på min kropp
får mig att balansera på en tråd
du viskar mjukt det jag vill höra
har ingen makt, inget råd
~~
Du lämnar glädje i sen natt
får mig att fnissa och le
jag håller dig hett så nära
och jag älskar det
~~
Du somnar på min mage
jag smeker ditt huvud ömt
gråter över det som är förbjudet
i morgon är det glömt
~~
Du lämnar mig sårbar för dina ord
är hemligheten i min dag
du bor varm i min själ
vi har aldrig mötts du och jag
~~0~~


Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-27 18:38



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Du somnar på min mage
jag smeker ditt huvud ömt
gråter över det som är förbjudet
i morgon är det glömt"
Underbart skrivet!
2009-04-04

    ej medlem längre
En ömsint vacker dikt. Tänk att ett "du" kan framkalla så mkt i ett "jag". Kärleken upphör aldrig att förundra
2009-03-28

  ~Leonardo~
Ett underbart hemligt...och lite förbjudet möte..
att minnas. Får mig att tänka på närhet...där något annat inte kan mätas sig med det...ej heller bli bättre än det.
"taggtrådsfrukt" är ett väl valt ord för detta.
2009-03-27

    leelee
I denna läser jag om hopp och tro....tänk vad de tar oss långt egentligen...om man kan behålla dem levande...
Jättefin dikt.
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP