Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

))) FINAL LET´S DANCE (((

 

 

Heja Magnus å Annicka!!

HEJJA HEJJA!!

VI MÅSTE RINGA å RÖSTA!!!

HEJJAHEJJA!!

MAGNUS Å ANNICKA !! 

 

 

-

 

 

 

 

( tja..va fan skall man göra ? morsan e på middagsbesök..)




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-27 20:32



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
..å herregud.
2009-03-28

  glittertindra
wohoooo... :) visslar och klappar händerna...
2009-03-27

  Cris
haha.. underbart! ja vad ska man roa sig med när morsan är på besök! hihi

Nu gick det ju bra för Magnus o Annika och de är de väl värda.

Jag ÄLSKAR Lets Dance. Bland det bästa underhållningsprogrammen som finns. Som sprider: glädje, leenden, färgsprak, spritt i benen. Lust att dansa.

Visar att dans kan vara till för var och en.. varesig man har ett arbete med skit under naglarna eller inte. Blir man inte glad av att dansa tror jag man blir det av att se andra dansa.
2009-03-27

  Lili Samuelsson VIP
och jag som knappt sett ett enda program, sitter helt fascinerad av laila bagge ikväll, så suveränt
morsan e på bingo:)
2009-03-27

    Erika H
*asg*
vad gör man inte för lilla mamman...
2009-03-27

    cognitive slender
JA!!!!!

MAGNUS&ANNIcKA! *trumvirvel* wo-ho-o-.
2009-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR "Let´s Dance"!
Människor som deltar i det programmet är dumma i huvudet.
2009-03-27

  Lena Krantz VIP
Ahaaaa....NU fattar jag varför det är sån liten aktivitet på sajten..

ha ha ha....

själv har jag TV:n avstängd ikväll istället för imorgon...he he
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#