Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hets,skrämmer iväg den man helst vill stannar

Hets
jagar efter något
någon
vad?
när man fått
det man ville
kommer så
slutligen
förr eller senare
tristessen
den grå vardagen
älskar mindre
och mer sällan
tar slut
Ensam kvar
utan svar
och såras
av orden
som sades
eller inte sades
tillit skadad
svårt att
återigen
älska
gör bara fel
samma misstag
gång på gång
tårar
hugg i hjärtat
som av
tusen knivar
ånger
ger för mycket
vill för mycket
skrämmer bort
kärleken
vill ju bara
existera
med dig
i lugn
harmoni
för evigt




Fri vers av firefire
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire