Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren

Forsränning
jag ser båten
som rusar
nedför floden
själv väljer jag
att stanna i land

fiskar
kast efter kast
får napp till slut
en öring (stor)
tar en halvtimma
innan den är i land

solen går ner
vi grillar
sitter i vindskyddet
och äter
nyfångad fisk
och dricker öl

alla kom helskinnade
från turen på floden
vi blir berusade
klär av oss
och doppar oss
fast det är kallt
uppfriskande

klär om
sitter framför elden
jag spelar
gitarr
alla sjunger
myggorna surrar med
i refrängen

våren i all ära
men åh
vad jag längtar
till sommaren!




Fri vers av firefire
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-27 21:59



Bookmark and Share


  erkki
Fint. Men myggen förstörde ju alltihop!!!!
;-)
2009-04-03

  Eaglemountains VIP
Precis en beskrivning av mig själv också ..... jag tycker inte om forsränning, jag har blivit bjuden flera gånger, men tackat nej.
Fiske tycker jag om, sommartid alltså, grilla lite fisk och dricka en pilsner, blir inte så ofta, men nån gång, spelar gitarr och sjunger, leder gärna allsång .....
2009-03-29

  Söder
en skön sommarbild från naturen :)
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire