Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är bara marionetter

 

Han knycker

han rycker

 

drar i trådar

 

vi rör oss eller står still

men gör precis som han vill

 

vi är bara siluetter 

vi små marionetter

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-27 23:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..SNYGGSNYGGT!!!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP