Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalin


Stalin
Stalin
Stalin

Man undrar hur en sån är skapt
Kanske… mänsklighetens värsta mördare
Och värst av alla
STALIN

50 miljoner människor mördade
eller dödade genom hans förstorg
kanske 60 miljoner

Det är 5-6-7-8 ggr befolkningen
I vårt land
Eller befolkningen i Moskva x 8

De fanns ingen rätt
Bara rädda människor
De rädda för överheten ger sej på de under sej

”Antisovjetism”




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-04-05 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO