Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barkbåtar

 

täljde två och två
en med mast

 

när det är tyst
porlar bäcken högt

mjukt skär egg
i bark

vinden vänder

det går en barkbåt motströms

och seglet
ett lönnlöv

det går en barkbåt medströms

med kniven
som barlast

 

täljde två och två
en med mast

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri