Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bisk-åpen


En liten pastor ifrån Sundsvall
Trodde sig med sina hundskall
Kunna styra åt alla
Man han biskopen kalla
Och han klarade inte en rundpall




Fri vers av LassO
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-04-24 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO