Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de vågade tingestens gjutbara roll

 

 

det där garnet som ligger. vågligt trasslat. med utstickande snörv. ihopvilandes bortglömt. nästan sublimt tydligt från en annan sikt. finns det ett hål i. tomrummets sfär. syrets makroskopiska universum.

svag färg av ciserskt nötröd.

det sticker ut en ände som av någon anledning måste få tillskott. sträcker sig lojt efter blombladets perspektiv, som om den nyfiket sökte på nytt. det är inget mänskligt. det är inget kött. det är inga ord. det är inga påståenden. det är inga förväntningar. det är inget ett tydligt svar.men det är förälskat.för garnet vet att det är långt, och mycket längre än så. dess rullande skydd, likt en kaotisk bollhärva tryggar dess varma mohair. men det säger ingenting. det utger sig aldrig. låter sig dock förflyttas någon millimetergrad åt syd, när vind drar genom öppna fönster.

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 11:16



Bookmark and Share


  Nina V A
"det är inget ett tydligt svar.men det är förälskat.för garnet vet att det är långt, och mycket längre än så" känner att jag mer än gärna nystar in mig i dessa ord
2009-04-01

  Elaine.S VIP
Underbara ordval, det här tilltalar mig väldigt mycket..men jag kommer liksom inte åt den riktigt, meningen för mig..men jag ser ett garnystan i något som låter som en underbar färg "ciserskt nötröd." och jag ser liv och lust ...och det känns lite konstigt, för jag skriver ju om ett garnystan... men dina ord väcker de här associationerna!!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#