Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Revolutionen av de oliktänkande i Iran, "stals" av de "rättrogna muslimerna" och se vad som händer... Det har aldrig varit sån vidrig kontroll med tillhörande övergrepp, som nu...


Dårarnas revolution


Dårarnas revolution
”alla fick tillgång till universiteten”
Men oliktänkande sköts…
Och kvinnor tappade tillgången

”Alla blev fria från förtryck”
Men man införde restriktioner för kvinnors klädsel

”Alla barer har stängts”
Men man säljer svartsprit i vissa hem

”Frihetens pris”
Offentligt spöstraff
Dödsstraff för enkla ”brott”
Systematisk våldtäkt av ”förrymda flickor”
Ja av polisen i alla fall

Dårarnas revolution…
Iran, förr var det liktydigt med förtryck
Numer…
Förtryck i värre form
Dårskap

Religiöst vansinne
Religiös vanstyre
Makten tagen av vidriga ”män” vars
Förtryck inte bara är religiöst baserat
Utan även… ren ondska

Ren, djävulsk ondska…
Och den absolut bästa avskräckningen
Från allt som har med Islam att göra…




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO