Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iranska folkets mujaheddin


Iranska folkets Mujaheddin
”Fråga ingen Rajavi vet allt”
sa man
”Ni behöver inget veta bara gör som Rajavi säger”
Vad har man hört det förut
De ville ha demokrati i Iran

Men de fick bara
Rajavi
De fick dö för honom
Men vet inte varför
Bara att de skulle hamna
”I paradiset”

Om de dog i kampen
I jihad ”det heliga kriget”
Och de dog
Många dog och deras ledare sände utan skrupler
Eller samvete ut alla utan misskund
”Ni hamnar i paradiset”




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO