Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkan och Franco


Den katolska kyrkan
Horade med Franco

Francos egen lilla hora
Håller mässa
Vid massmördarens grav
Årtioenden efter
Francos död

Katolska kyrkan
Det betyder ”den rättrogna”
Sålde sitt allra heligasta
Som en kvinna med blottad fitta
Så sa man aldrig nåt om de döda
De av Franco mördade
De av FRANCO mördade

Och FRANCO är än idag
Vördad av vissa
Omhuldad av andra
Bland annat av katolska kyrkan
Den rättrogna horan…
Till fashismen…




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 10:18



Bookmark and Share


  peter markurth
JA O DETTA BORDE ALLA KATOLIKER TÄNKA PÅ!!! VARJE DAG..

FY FAN VAD DET ÄCKLAR MIG....


FRANKO BORDE DÖTT 37...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO