Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfkiller II


Man lovar självmordsbombarna pengar
Eller egentligen pengar till släkten
6 000 $ får de säger man
Men då det ligger i sakens natur
Att självmordsbombare dör
Så är det svårt med att
”få det kontrollerat”

Så troheten mot avtal kanske inte
Är så viktigt,” han lever ju inte”
Den andra delen
Den om att han/hon hamnar i paradiset
Är ännu svårare att kontrollera
Men ett vet man…
Det skapar problem
Här på jorden…
HÄR där alla, kommer lite längre bort
Från ”paradiset”




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO