Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kollar en gång till..

 

igen

igen

igen

kollar jag

 

ännu en gång

gång

gång

gång

 

nu då?

dags

dags 

dags

nej inte än

 

men strax nu..

tror jag

bestämt..

stämt

stämt




Fri vers av micke marin
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 01:08



Bookmark and Share


  comvidare
Ojdå, vad det ekade där då. Nickar sakta, suckar, och känner igen känslan.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin