Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa...


NÄR man tänder ett LJUS...

...Viker sig
verklighetens
aviga rätsidor
för
mina minnen...

doften av stearin
väcker ovala
förnimmelser
man trodde var förgångna

jag minns...

hur jag ensamt
önskade dig
till liv




Fri vers av Heiven
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven