Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni sett dom...


Kärlekens ansikten



Kärlekens ansikten
Visar avsikten

Det där vackra, ömmande
De där som smälter ens själ
Ögon av bara kärlek
Ögon av omsorg…
Varma mjuka händer

Det där lustfyllda
Härligt kåta ögon
Fulla med härliga löften
Och lyckliga stunder
Fulla med livslust

De där vanliga
Vardagliga
Den där mjuka vardagskärleken
Med sköna kärleksstunder
Och omsorg

Den där småirriterande blicken
Den där som är lite störd över nät
Men vill inte säga det, än
Kanske nån insunation
Som ”ja henne såg du allt”

Den där mer irriterade
Stelnande kropp när man tar i
När man känner och du visar din ovilja
Som om man vare lite smittsam av en sjukdom
Som om man behövde straff

Den där hatiska blicken
Som vill visa att du inte betyder nåt
Som slår undan fingrarna om man känner
Som säger ”du vet nog fan varför”
Man säger inte det gärna, man ska veta själv
Svarta fyllda med hat, men egentligen
Svartsjuka och kärlek på avvägar…

”va vacker du är när du är arg älskling”
DET är då en chansning, kan ge en härlig kärlekstund
Eller en örfil, kanske två
”fast man oftast är helt oskyldig”
I värsta fall nåt ännu värre
”Kärlekens ansikten” är ändå litegrann
som årstiderna man gillar inte alla
men det blir lite omväxling i alla fall…




Fri vers av LassO
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-31 10:21



Bookmark and Share


  Nasrin
verkligen är det bra och du har beskrivit ärligt om kärlekns ansikten.
2009-04-05

  Svartsilver
wow! väldigt bra:)
2009-04-05

  Christopher Constantinos Bernardi
Fan så jävla bra :) Ärlig och realistisk så som kärleken kan vara...jag ger dig tusen applåder och en bokmärkning...

Mvh C.C.B
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO