Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar sommartidsnatt


NU har klockan slagit 2

Nej förlåt klockan är 3

3 på natten

Där tappade man en timme

För 2 timmars sen var det midnatt

Men sen dess har de gått 3 timmar

Som det verkar



En förlorad timme av kärlek

Eller lust

Eller både ock

Kanske i timme av sömn

”skönhetssömnen”

Ja nu är klockan 3 i alla falla

Och den timmen kommer inte igen

Förrän i höst

Hoppas den blir bättre då…




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-29 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO