Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuka Spanien


I Spanien
Så är journalister förbjudna
På sjukhusen

För det är sån misär…
Hellre än att göra nåt åt misären
Så förbjuder man att den visas offentligt

”var har vi hört det förut”




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-04-21 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO