Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastor Pärs bror


Pastor Pär
Har en bror
Som är lite sådär
Han heter Gunnar
Och bor
I en norrländsk stad
Han gör ingen människa glad

Pastor Gunnar han tror
Att allt han säger är sanning
För alla och om allt
Han kan inte ta de kallt
Hetsar upp sej som spamning
Hans ord som ”livets salt”
Men, är mer som rutten palt
Och fanatisk fantasi, stor

Nu går han på
Hans ord har gått i stå
"Jag har bevisat" ryter han
För endast han är sann
I sanning en man
Men problem och komplex
Kom igen och väx
Upp nån gång FFS
Man blir ju så less…




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO