Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparbanken lokal


Sparbanken
Kallade sej ”lokaförankrad”
Det är den inte mer
För i Stockholms finanskvarter
Sitter han och ler…

Och lönen som han har
Den är per månad
Mer än ett hus belånad
För ett normalpar

Och de lokala som han vet
Om små bankkontoren
Han bryr sej ej ett mycket
För han är en stor en
Och skiter väl i det…
Han är ett finanshorande stycke




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO