Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre för alla...


”Vi går hellre nakna än klädda i päls”

stod det på plakaten

Där de unga kvinnorna gick utan päls

Ja utan nåt alls



Strax efter kom det en samling män

På deras plakat kan man läsa

”Det är helt ok för oss”




Fri vers av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 07:01



Bookmark and Share


  Roula O
hihi...då har de något att titta på, så självklart var det "ok" för dem...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO