Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast man undrar, vad ska de bli för priser härnäst? Pris på pris på pris, snart får de pris för bästa snus med, eller nåt...


Grävlingar



Uppdrag gransking fick

”Guld spaden”

För att man ”grävde upp” ett trasigt kistlock

Förra året

Sen grävde men lite mer

Och mer…

Fler kistlock grävdes fram

Men lite humor var det

För dessa ”grävande journalister”….




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO