Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mej inte dum


Kalla mej inte dum

Sa han

Du ska inte tro att jag är dum

Sa han sen



Efter det så förstod jag

Att de flesta som säger så

Inte är den smartaste sorten…




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 20:58



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Oj då måste jag tänka mig för hädan efter, har alldeles nyss dum förklarat mig själv.
//Carola
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO