Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värderingar


åt helvete

visst kan man
gå på emonstrationer
med en liten chick
ryggsäck på ryggen

visst kan man
sitta i direktörerna
salonger
utan att veta något

visst kan man
ha stöd
från partiet
som skapat eländet

visst kan man
klara sig
passiviseringen
har lyckats

men när historien
skrivs
är din ryggsäck
full av sten




Fri vers av tom boreland
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-29 10:23

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  CJ
mycket bra skrivet...
2009-04-08

  Gunsan
ja just så ....
2009-03-30

  Roula O
mycket bra skrivet...
2009-03-29

  ***Wicke***
Precis. Något för dem att tänka på.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland