Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den hoppfulle


minns då..

 

 

det kommer alltid att finnas dagar då allting känns fel

då vi är halvblinda och bara ser tvivel och föreställning

då vi är övertygade om att ingenting är som det borde

då allt är ett misslyckande och aldrig varit sant

då vi vet att det är helt fel och aldrig kommer att gå

 

men minns då
kanske med lite hjälp

 

att det bara är spöken som bråkar

att kärleken finns där som solen bakom grådiset 

att de små snödropparna inte bryr sig ifall vintern är kvar

att fåglarna kvittrar nöjda och äter goda frön intill

att såna dagar finns, passerar och går för att försvinna




Fri vers av micke marin
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-29 13:41



Bookmark and Share


  Blåbäret
så klokt och positivt
2009-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vad, som väntar
bakom hörnet
behöver inte
vara törnet...
Kan va en rosenknopp
så ge inte upp Ditt hopp
2009-03-29

  korpfjäder
det är tur att det finns människor som kommer ihåg att påminna om fåglarna och fröna och allt det där som fortsätter att vara liv!
2009-03-29

  ammie
Ja du har så rätt! Din text inger hopp, en text att plocka fram då man känner sig under isen.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin