Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är det

Där Nästäppan har sitt bo
och Hostan ger sitt läte,
där Näsdroppar drippa
och där Hesheten har sitt säte.
Där Förkylningsfebern brusar
och Alvedonen leker uppströms.
Där Näsduksplanteringen lyser vit
och Bisolvon skålen töms
där är det banne mig vår!




Fri vers av alikavalika
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 18:36



Bookmark and Share


  tom boreland
att det är.....
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika