Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykvård

varför
måste
jag

sätta ord på allt
och varför
måste
du skriva ner allt som oroar mig?

konkretisera min fantasi du bara

se hur långt det tar dig

(döden är min närmsta vän
jag räds henne inte
och du kommer för sent
för att kunna ge mig tillräckligt med
terapi
för att bryta kontakten med henne)



jag kanske inte vill leva
men jag vill inte dö




Fri vers av supersurrealist
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 19:06



Bookmark and Share


  Erikjohansson
Enormt starkt skrivet! hopplöst , förtvivlat , frustrerande i en liten dikt och jag lovar dig , jag kände det!
en applåd ska du ha för den!
Kom gärna förbi och läs mina dikter om du har tid!
/Erik
2009-03-29

  Erikjohansson
Enormt starkt skrivet! hopplöst , förtvivlat , frustrerande i en liten dikt och jag lovar dig , jag kände det!
en applåd ska du ha för den!
Kom gärna förbi och läs mina dikter om du har tid!
/Erik
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist