Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske aldrig så lycklig...



1992
kanske aldrig, så lycklig
som då

Men inte heller så olycklig
Som då

Tänk att detta så ofta följer varann
Kärleken kommer
Kärleken försvan

Flickan kommer
Flickan går
Lycklig den som det förstår
Vad man har och vad man kan mista
Hur man får hjärtat
Att inte brista…

1992
kanske aldrig, så lycklig
som då




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO