Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Med en patient på röntgen)


Veka livet

 

veka livet
blottat på en bår

döden gäspar
flyttar nådigt springaren

värdig den som sliten är
och inget här i världen har 

tåligt resignerad
stilla; är ju ändå under tak

veka livet
ett så märkligt ömsint ord 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-30 01:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ömsint vacker

Eva
2009-04-05

  Mr Lindemann VIP
Ja, det veka i livet är kanske inte just där i veka livet?
Eller är detsom är skört och känsligt samlat likt avdomnade känslosprön i ett in inre ökenlandskap i beov av själslig frid?
Oh, ack vart, är den själsligaprakt som när sig av den andre ljus?
2009-03-30

  Carola Zettergren
Veka livet... ja ord man funderar kring..mycket starkt detta och mycket känsligt på samma gång, jättefint fångat!!!!
2009-03-30

    Tea Alex
Ja...bra fångat. Verkligen!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger