Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikoschett

 

 

Händer

en 

två
 hypnotiserar
till jimmy rosenbergs
dans

Det han ser på monitorn
är en skugga av
sitt forna jag

som cirkulerar

tjugoen gram
i bröstet

Jag ser en man
till bågen
han sänker
han får
en hand och kylan


Som nedför en
äng i famnen
av blått och kött
livet
som får känna
värmen från hans ögon
och som går med några steg hela vägen

 

Sonen blinkar
öppnar buren
släpper ut sitt hjärta
Fäller tyngden
ner på marken
och lyfter ut

 Han börjar dö
och steker fettet
som dansar
till cha cha cha
i stekpannan
och jimmy spelar

till takten

Han tror
på slakten

ett zigenarsår

sig själv

Hans karavan
på väg
till ett fotografi




Fri vers av tripto nin
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 01:37



Bookmark and Share


  orsak
hela texten känns
i varje ord, varje mellanrum
KÄNNS den.


guld!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin