Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå den "undersökands journalistiken" om SD:s sympatisörers åsikter. De har ju funnits andra såna "undersökningar" bl a före valet 2002.... Jag är alltså INTE anhängare, men var är referensjämförelserna?


Jakten på SD

Sverigedemokraterna
108 SVT Text Söndag 29 mar 2009
INRIKES Publicerad 29 mars

"Vi tolererar inte rasistiska åsikter"

Sverigedemokraternas partiledare
Jimmie Åkesson säger till Sveriges
Radios Kaliber att partiet inte
tolererar några rasistiska åsikter.
Han ställer inte upp på Kalibers bild
av partiet.

-Det är sammanlagt några sekunder,
kanske någon minut av plumpa, grova
och i något fall direkt oacceptabla
uttalanden från perifera medlemmar
eller, som de hävdar, företrädare
för partiet, säger han till TT.

Han tycker att uttalandena är bedröv-
liga att höra men att det är för
tidigt att säga vad partiet ska göra.
Hör uttalandena - svt.se/rapport
-------------------------------------------------
Är det nån som minns Janne Josefsson i valstugorna
För förrförra valet
Detta är bara en västanfläkt
Vid jämförelse…
Då var det valarbetare och kommunpolitiker

Moderater, folkpartister m m... var det då.

-----------------------------------------------
http://www.sr.se/cgi-bin/isidorpub/PrinterFriendlyArticle.asp?DagensDatum=2002-11-15&Artikel=147270&ProgramID=83

Priset för Årets avslöjande gick till SVT:s Janne Josefsson och Lars-Göran Svensson för det uppmärksammade reportaget om rasismen i valstugorna.

Och vad skulle hända om man spelade in vad som sägs
På vilken byggbarack eller fikarum som helst

Jag tror man är rädd nu för SD

Jag delar inte många av SD:s avsikter men anser att även de
Har rätten till åsikter

Och kanske skulle de etablerade partierna behöva den
Obekvämligheten som ett sånt parti skulle innebära




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-03-30 08:48



Bookmark and Share


  LassO
Enligt uppgifter idag så har man infiltrerat, spelat in 90 timmars ljudband och hittat en minuts "rasism", fantastiskt.. ser fram emot samma koll på andra partier
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO