Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa SOSSAR som mördade hela stans hjärta... vilka svin...


Hjalmar Mehr kulturmördaren


Hjalmar Mehr
Socialdemokraternas
Och Stockholme egen
”Albert Spehr”

Han och hans gelikar
De som styrde
På den tiden
De borde stått för rätta för mord
På kulturen…

De mördade kulturen
De mördade arkitekturen
De mördade naturen
De mördade stuckaturen

De mördade duren i livsutrymmet
Hos människan
I Stockholm

De borde fått vatten och bröd
I en cell, i ett parkeringshus
Och tvingats stoppa pengar i automaten
Varje timme

De hade vart lagom straff…




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 05:27



Bookmark and Share


  peter markurth
detta är sant...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO