Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer in



Kärlek i natten
Du kommer in
Jag kommer in

Jag bjuder in dej hos mej
Du bjuder in mej i dej
Jag öppnar blir glad och tar din kappa
Du bjuder in mej och tar tag i min slappa
Som inte vill
Eller kan
Vara så mer…


Vi gör fler
eller i alla fall
Tränar på det...
Igen...




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2009-04-21 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO