Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde generationen


Playboy
Playgirls calls home

De talar med sina mammor
Som är hälften så gamla som sin ”dejt”

Och mammorna verkar tycka att det är
Helt ok…

Hälsa till din mors mormor
Ropar Hugh
”Jag satte på henne 1954”




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO