Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkrig


De var inte så sams längre
Och de hade gått skilda vägar
Och han hade fått sina fiskar varma
Både före och efter skilsmässan

Nu hamnade de på samma fest
Och väl där under rusets verkan
Så säger han
”Den där jävla fittkärringen”

Men hennes för dagen nya kavaljer
Karskar upp sig lite och säger
”Jag tycker inte du ska ta så fula ord i din mun”

Jasså, blir svaret, den där munnen du kysser
Skulle jag aldrig kyssa i alla fall
För jag vet va hon haft i den innan…




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO