Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AMF styrelsen



AMF- STYRELSEN hade möte
AMF- STYRELSEN talade ihop sej
AMF- STYRELSEN Kom överens om att
AMF- STYRELSEN Inte hade gjort nåt fel
SÅ fantastiskt enkelt!



Så har nu AMF- STYRELSEN
Bestämt sej för att friskriva
AMF- STYRELSEN för alla ev fel som
AMF- STYRELSEN gjort och begära tillbaks
20 miljoner av AMF:S FD VD

Det är dock inte klart om det är LO
Som kräver tillbaks pengarna eller
AMF
Ska pengarna gå till AMF
Eller ska de gå till LO
Efter att ha hört Wanja så vet man inte
Å andra sidan, vet kanske inte Wanja heller
Har vi ju sett…

Ska också bli intressant att höra om samtliga
Styrelseledamöter, som uppenbarligen näst intill
Idiot förklarar sej själva ska få sitta kvar
Kanske en extern ”utredning” kan vara på
Sin plats…

Sen kan vara både pinsamt och roande
Att se en gammal LO kärring sitta och fnittra i TV
Direktsänding.. som om hon var uppkallad till rektorn
För att ha tuggat tuggummi på lektionen

Vi andra tycker dock att detta är lite viktigare…




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO