Och Solen värmde med sina strålar genom" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och Solen värmde med sina strålar genom


Molnen

 

Du viskade kärlek

Till min sollösa tro

Bland förtorkad rosenknopp

 

Där endast torra ljud

Från blad numera

Bygger sitt slott 




Fri vers av madigan
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 09:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Å, så sorligt men så otroligt vackert skrivet!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan