Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤


Mitt värde

Vill inte se
inte höra
kan inte älska
är inte värdefull
förljugna känslor
**
Sorterar bort dig
bygger och river murar
ruskar på huvudet
skriker ut i sorg
ensam
**
Förnekelsen ger blodiga sår
försvar bygger upp falska murar
rädslan river ner
sten för sten faller
blir till grus
i en hög av mitt sanna jag
**
Varsamt tar jag varje litet korn
håller upp det i ljuset
värmer det i min skälvande hand
lägger ner det på min blomsteräng
sprider mitt jag i färgprakt och dofter
av kärlek
**

För det är mitt värde

~~ ~~
~ ~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-30 10:17



Bookmark and Share


  Ullagulla
det är en dikt jag tar till mig för den är så talande för mig själv..som om du ser rakt in i mig och skriver från mitt hjärta....tack för dina ord!
2009-03-30

    leelee
Älskar denna! Kraften i den....modet att se ändå...och som sen rensar bort och gör plats för det som är grunden till allt. Omstart.
Så går mina tankar.
2009-03-30

    ej medlem längre
Kraftfulla och samtidigt sårbara ord.. Som vid jordbruk.. som vid gruvbrytning efter guld... river ner .. bygger nytt.. sorterar bort.. sår ... Och resultatet verkar bli väldigt fint.. ngt äkta och värdefullt.. Dofter, färger och kärlek på en blommande äng. Ja det är den rätta miljön!
En väldigt bra text ... en äkta Epione.
2009-03-30

  ~Leonardo~
Motstridiga känslor som delas / delats i livets skeden.
och man såfrör allt som finns kvar av värde...och odlar dom i sin trädgård. För att växa.
2009-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Detta börjar dystert men slutar vackert.

Fast ibland kan jag känna att det inte är någon idé.
Skriva. Visst. Men älska? Nej. Inte jag.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP