Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner att det är dags att lägga av.


tröttheten ristar sina små märken

 

tröttheten ristar
sina små märken

skalet krackelerar
ut brister
ingenting mer

flödet sinar
i fårorna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 10:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du beskriver pricksäkert en av dessa trötthetsdagar som kommer och går.

Eva
2009-04-05

  Ronny Berk
en text med eftertänksamt mervärde ! kanske ett vårtrötthetens offer...
2009-04-01

  Caprice! VIP
Lägga av med vad? Inte diktandet, hoppas jag! Men jobbet kanske...
Kram, kära vän!
2009-03-30

  Carola Zettergren
MMm..lätt hänt sådant där, du måste vara snäll mot dig!!!:)
2009-03-30

  Elaine.S VIP
Allt har sin tid heter det ju, och när tröttheten ristar så känns det inifrån och ut och tvärtom...och inte fyller den ut något behagligt, tröttheten, den suger åt sig...och de där fårorna du nämner, där kan det bli torka...men det finns tider som kan svämma över också...men de kan vara ack så tröttsamma att invänta. Men så länge pulsen slår och livet vill vidare...så finns de gåvor man har!! antingen i vila eller i verksamhet..Känner igen mig i dina ord!!
2009-03-30

    Tea Alex
Menar du att du ska sluta arbeta? Skickar en kram, trötthet är inte helt kul...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger