Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte din sak

Du vill förstå
du vill
säga de rätta orden

Men det som inte kan delas
är heller inte din sak
att förstå

Det finns
påminns
men bär det bäst
ensam




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 150 gånger
Publicerad 2009-03-30 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson