Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trasig men du är hel


Min trasighet gör dig hel.
Är jag då självisk som vill
bli lagad?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 16:52



Bookmark and Share


  DreadHeads
Jag finner den diffus. And I love it! Underbar <3
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel