Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om att bli ignorerad.


Ignorans

Jag säger STOPP
Men det är ingen som lyder
Jag vet att de hör
Men de låtsas inte om det

Är det ens konstigt
Att jag känner en viss övergivenhet
Att de ignorerar
Bara inte låtsas om

Jag känner mig mer sedd
När de binder, slåss och leker
Med mig på ett våldsamt sätt
Än när de ignorerar mig

Jag vill bli bekräftad
Få bekräftelse på att jag finns
Att jag är en levande varelse
Och inte en död fisk

Jag säger STOPP
Men det är ingen som lyder
Jag vet att de hör
Men de låtsas inte om det




Fri vers av Rebecca Broberg
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca Broberg
Rebecca Broberg