Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Bortglömd känsla

Jag har glömt bort
Hur det känns att må bra
Den känslan
Har jag inte längre kontakt med
Numera,
Lever jag i en gråskala
Numera,
Är det svart och vitt på samma gång

Jag har glömt bort
De vackra vårfärgerna
De starka
Som lös upp allting
Jag har glömt bort
Hur det känns att må bra




Fri vers av Rebecca Broberg
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-30 19:50



Bookmark and Share


    asdfgh
Vad vacker den var. Och vad jag kände igen mig.
Allt vänder. Förr eller senare.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rebecca Broberg
Rebecca Broberg